Afsluitkosten Callas / Erasmus levensverzekering (orv)

Het Risico Plan van Erasmus is een overlijdensrisicoverzekering (ORV) waarvan u hoopt dat de uitkering nooit plaats vindt. Als door een overlijden een inkomen wegvalt, komen ook de woonlasten in gevaar. Met de uitkering van het erasmus Risico Plan, kunt u de woonlasten voor de nabestaanden blijvend verlagen.

De premie van het Erasmus Risico Plan is verrassend laag

Zekerheid heeft een prijs, natuurlijk. De premie is voor iedereen anders, maar meestal geen belemmering om voor deze extra zekerheid te kiezen. De gunstige premie verklaart ook de aantrekkelijkheid van het Erasmus Risico Plan. Veel mensen sluiten deze verzekering bij hun hypotheek.

Erasmus en Callas bieden samen al jaren zeer succesvol gelabelde overlijdensrisicoverzekeringen aan. Met zeer scherpe tarieven en uitstekende processen. Erasmus Leven is de verzekeraar en de Callas Group verzorgt snel en correct de acceptatie, polisafgifte en verdere verwerking.

Bekijk ook onze afsluitkorting aktie

Erasmus Risico Plan: één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland

Met Risico Plan van Erasmus Leven kiest u voor één van de beste overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland; een uitgebreide dekking tegen een scherpe prijs. Erasmus Leven behoort tot de goedkoopste aanbieders in Nederland. En één van de best presterende.

Start vergelijk op premie en afsluitkosten of neem direct contact met ons op over uw afsluitkosten.