Maandelijks boetevrij aflossen NN hypotheek

donderdag, 10 mei 2012

Hypotheekklanten van Nationale-Nederlanden kunnen voortaan ook op maandbasis, via automatische incasso, extra bedragen aflossen.

Dat kan al vanaf € 25 per maand, maar tot maximaal 10% van de oorspronkelijke lening. Anders volgt boeterente.

Naast het eenmalig aflossen kan bij NN dus ook op maandbasis extra hypotheekschuld worden afgelost.

Hoewel, bij de (Optimaal) Spaar Hypotheek en BankSpaar Plus Hypotheek is deze optie niet voorhanden. Met de maandelijkse extra aflossing zijn geen kosten gemoeid, maar ze telt wel mee bij de bepaling van de maximaal toegestane boetevrije aflossing per jaar.

Wordt dat maximum van 10% van de oorspronkelijke lening overschreden, dan moet boeterente worden betaald alsmede administratiekosten.

"De boete wordt berekend met de contante waardeclausule", zo legt NN op de eigen website uit. "We kijken daarbij naar de marktrente, de resterende rentevastperiode en het rentepercentage van de af te lossen hypotheek. We berekenen voor elke maandtermijn van de resterende rentevastperiode die u nog zou moeten betalen afzonderlijk hoeveel het renteverlies voor Nationale-Nederlanden is."

Nationale-Nederlanden is een onderdeel van de ING Groep. Bij Nationale-Nederlanden kun je een levensverzekering of hypotheek afsluiten, risico’s verzekeren, sparen voor later en geld beleggen. Deze financiële dienstverlener is als generalist van alle markten thuis. Nationale-Nederlanden werkt uitsluitend met bemiddelaars.

Bekijk onze kortingakties op afsluitkosten

Nationale Nederlanden hypotheken bieden wij aan tegen de laagste afsluitkosten

* zonder afsluitprovisie
* zonder doorlopende provisie
* zonder 1% afsluitkosten
* tegen vaste lage afsluitkosten

Informatie of contact over afsluitkosten NN hypotheken

Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief). Wij helpen u graag verder.

U betaalt nu tijdelijk* slechts

- € 699 afsluitkosten voor provisievrije aflossingvrije/annuiteiten/lineaire hypotheek
- € 999 afsluitkosten voor provisievrije hypotheek bestaand uit meerdere hypotheekvormen

Zie voor meer hypotheken en de laagste afsluitkosten ook:

Provisieloze hypotheken
Provisieloze ORV
Provisieloze AOV

* indien wij ons serviceniveau niet kunnen handhaven, behoudt FACN het recht om de actie per direct te beëindigen. Er is geen respijttermijn van toepassing. Tarieven per 1 januari 2012 en alleen geldig voor nieuwe aanvragen na deze datum, geldend voor werknemers, wijzigingen voorbehouden, geldend voor werknemers, tarieven o.b.v. execution only

« Terug naar nieuwsoverzicht