Aanpassing rentekorting beleid ING hypotheken

donderdag, 15 maart 2012

ING streeft naar een eenduidig en transparant prijsbeleid, niet alleen voor de eerste rentevaste periode, maar ook alle daarop volgende. Om deze reden introduceert de ING vanaf 2 april 2012 een nieuw basistarief.

Vanaf deze datum wordt de Voordeelrente component 1 als basistarief voor nieuwe én bestaande ING hypotheken gehanteerd.

Het voordeel van deze aanpassing is dat het verschil in rentetarieven voor nieuwe ING hypotheken (met kortingen) en de renteaanpassingvoorstellen kleiner wordt. Voor bestaande ING hypotheken heeft dit tot gevolg dat er een lager tarief dan voorheen aangeboden wordt bij een reguliere renteaanpassing (rra) en een tussentijdse renteaanpassing (tra).

Voordelen van de nieuwe basisrente ING hypotheek

* Bij bestaande ING hypotheken waarbij sprake is van een reguliere renteaanpassing, zal voor die klanten die vanaf 2 april 2012 een nieuw rentevoorstel ontvangen, het nieuwe (lagere) basistarief gelden, dat is gebaseerd op geoffreerde rente is hypotheekrente (Voordeelrente component 1).

* Bij bestaande ING hypotheken waarbij sprake is van een tussentijdse renteaanpassing wordt per 2 april 2012 het nieuwe (lagere) basistarief aangeboden, dat is gebaseerd op geoffreerde rente is hypotheekrente (Voordeelrente component 1).
Verruiming kortingenbeleid

Per 2 april zijn er ook wijzigingen aangebracht in het kortingenbeleid met als doel om het overzichtelijker te maken.

* Vervallen productvoorwaarde ING Starterspakket: Bij het Starters Hypotheekpakket vervalt de verplichte minimale opbouw van 25% in de Bankspaar- en/of FondsenmixHypotheek. De overige pakketvoorwaarden blijven wel gehandhaafd. Het Starters Hypotheekpakket kan dan in combinatie met alle hypotheekvormen worden afgesloten.

* Verlaging grens ING Hypotheek Extra Pakket: De ondergrens om voor een korting van 0,2% bij het Hypotheek Extra Pakket in aanmerking te komen, wordt verlaagd naar € 350.000, -. Hierdoor kunnen meer klanten in aanmerking komen voor een aantrekkelijke rentekorting.

* Afschaffen ING Ondernemerspakket: Deze korting wordt afgeschaft omdat er weinig gebruik van wordt gemaakt. Hierdoor wordt het kortingenoverzicht duidelijker.

Bekijk onze kortingakties op afsluitkosten

ING Bank hypotheken bieden wij aan tegen de laagste afsluitkosten

* zonder afsluitprovisie
* zonder doorlopende provisie
* zonder 1% afsluitkosten
* tegen vaste lage afsluitkosten

Informatie of contact over afsluitkosten ING Bank hypotheken

Stuur uw bericht of bel 0900 - 446 0 446 (lokaal tarief). Wij helpen u graag verder.

U betaalt nu tijdelijk* slechts

- € 699 afsluitkosten voor provisievrije aflossingvrije/annuiteiten/lineaire hypotheek
- € 999 afsluitkosten voor provisievrije hypotheek bestaand uit meerdere hypotheekvormen

Zie voor meer hypotheken en de laagste afsluitkosten ook:

Provisieloze hypotheken
Provisieloze ORV
Provisieloze AOV

* indien wij ons serviceniveau niet kunnen handhaven, behoudt FACN het recht om de actie per direct te beëindigen. Er is geen respijttermijn van toepassing. Tarieven per 1 januari 2012 en alleen geldig voor nieuwe aanvragen na deze datum, geldend voor werknemers, wijzigingen voorbehouden, geldend voor werknemers, tarieven o.b.v. execution only

« Terug naar nieuwsoverzicht